Να κερδίσουν τον Απόλλωνα για 4η φορά και να αγαλιάσουν το τίτλο

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στον ΑΠΟΕΛ καλούνται να ανασυνταχθούν μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την νέα χαμένη ευκαιρία που σπατάλησαν για να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος. Μια ευκαιρία από τις πολλές που είχαν για να σφραγίσουν νωρίτερα το πρωτάθλημα.

Στην διακοπή του πρωταθλήματος ο Πάολο Τραμετσάνι θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στην Αρένα κόντρα στην ΑΕΚ και να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα που ακολουθεί. Στόχος είναι ο ΑΠΟΕΛ να αγαλιάσει τον τίτλο και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη.

Παράλληλα θα είναι και η τέταρτη επικράτηση φέτος του ΑΠΟΕΛ πάνω στους γαλάζιους σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ θα συνεχίσει και ο Ιταλός τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων Πάολο Τραμετσάνι να έχει το απόλυτο πάνω στον Αυγουστή.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να επέλθει ηρεμία στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ και να υπάρχει κατάλληλη προετοιμασία τόσο αγωνιστική όσο και σε θέμα ψυχολογίας. Φέτος, αλλά και σε προηγούμενες χρονιές η ομάδα της Λευκωσίας έδειξε πως στα μεγάλα ραντεβού είναι συνεπείς και παίρνει την ουσία.

Αντώνης Κέστας

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!