Κούννου: «Ο μεγαλύτερος τελικός των τελευταίων χρόνων»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Γιώργος Κούννου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι των «μαυροπρασίνων» με τον Οθέλλο που διακόπηκε στο 57’ λεπτό και θα συνεχιστεί σήμερα.

Αναλυτικά:

Είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Παίζουμε τον μεγαλύτερο τελικό των τελευταίων χρόνων. Σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται ίσως και η άνοδος που ήταν εξ αρχής ο στόχος μας. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε όπως θέλαμε, για αυτό έγινε και η απομάκρυνση του προπονητή, με σκοπό να δώσουμε ψυχολογική ένεση στους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα άθλο, αφού είμαστε πίσω στο σκορ. Δεν είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε, έχουμε δει παραδείγματα στο παρελθόν ανατροπής ενός αποτελέσματος στα τελευταία λεπτά. Θα δώσουν τα πάντα οι παίκτες μας ώστε να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Μια τέτοια ανατροπή θα δώσει δύναμη στους παίκτες έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ποιο πεισμωμένοι στα τελευταία παιχνίδια όπου θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Ποιο κομμάτι θεωρείται ότι θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο; «Είναι καθαρά παιχνίδι ψυχολογίας, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ποιότητα, αλλά η ψυχολογία, αν το θέλουν τόσο πολύ οι παίκτες μας, αν το θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλο, θα διεκδικήσουν την ανατροπή».