Φέρνει εξελίξεις η κάθοδος Παπασταύρου

Σε χθεσινό μας ρεπορτάζ γράψαμε πως μετά τον Φράνιο Πρέτσε το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε και αποχώρησε από την Ομόνοια, θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ικανοποιήσαν με την απόδοση τους και δεν πρόσφεραν τίποτα.

Λόε, Γκαφούρ, Εντρένα δεν συνεχίζουν στην ομάδα ενώ Ατζαγκούν, Βύντρα, Σοάρες, Ζίβετς δύσκολα θα είναι κάτοικοι Ηλίας Πούλλος την νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά όμως και την ντροπιαστική ήττα της ομάδας από την Νέα Σαλαμίνα με 5-2 είναι δεδομένο πως προστέθηκαν στην μαύρη λίστα για αποχώρηση και ποδοσφαιριστές που μέχρι χθες ίσως να συγκέντρωναν πιθανότητες παραμονής. Για παράδειγμα ο τερματοφύλακας της ομάδας Τόμας Μεχίας ήταν τραγικός και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την νέα χρονιά, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο.

Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί μεγάλος προβληματισμός και αναμένονται πολλές εξελίξεις με την κάθοδο του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο. Παράλληλα ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας θα ενημερωθεί για τους μεταγραφικούς στόχους ενόψει της νέας περιόδου και πολύ σύντομα θα προκύψουν νεότερα σε όλα τα μέτωπα.

Αντώνης Κέστας