Τσέλσι: Το μέλλον του Κουτίνιο στα χέρια της… FIFA!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Τσέλσι βρήκε στο πρόσωπο του Κουτίνιο τον ιδανικό διάδοχο του Αζάρ, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από την απόφαση της FIFA για την τιμωρία των Μπλε.

 

 

Ο Αζάρ είναι στον δρόμο για τη Μαδρίτη και η Τσέλσι έχει βρει στον πρόσωπο του Κουτίνιο τον ιδανικό διάδοχο του Βέλγου. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Καταλανών που θέλουν  να βάλουν στα ταμεία τους δεκάδες εκατομμύρια ευρώ! Μπορεί ο Κουτίνιο να είναι στην κορυφή της λίστας των Μπλε, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες, αφού αναμένεται η απόφαση της FIFA για την τιμωρία της ομάδας. Θυμίζουμε, πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020, λόγω παράνομης ενσωμάτωσης ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της. Οι Λονδρέζοι έκαναν έφεση και δεν αποκλείεται να υπάρξει αναστολή της τιμωρίας για ένα έτος, ώστε ο σύλλογος να θωρακιστεί μεταγραφικά.

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!