Θα το παλέψει

Μπορεί ο Απόλλωνας να μην κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ, ωστόσο μείωσε την διαφορά του από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, και καλείται να παλέψει στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι που ακολουθεί στις 4 Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι πολύ σημαντικό για τους γαλάζιους αφού σε περίπτωση που φύγει με το διπλό τότε θα μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ υπερτερεί στην ισοβαθμία και έτσι για να κόψει πρώτος το νήμα ο Απόλλωνας θα πρέπει να χάσει βαθμούς στους εναπομείναντες δυο αγώνες ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια και ΑΕΛ, δεδομένου ότι και η ομάδα της Λεμεσού θα κερδίσει την ΑΕΚ και την Νέα Σαλαμίνα.

Όπως και να έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή και η ομάδα του βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι αυτό που ακολουθεί με την ομάδα του Τραμετσάνι.

Τώρα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, πράγμα το οποίο δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να έχει κάποιες επιστροφές σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα αναμένονται να επιστρέψουν οι Στυλιανού, Ρομπέρζ και Σακέτι, ενώ αμφίβολοι αλλά με καλές πιθανότητες να προλάβουν είναι οι Καραγιόλ, Περέιρα, Χάμπο, και Κερμπρ.