Ποιοι αποχωρούν από την Ομόνοια μετά τον Πρέτσε;

Η Ομόνοια με χθεσινή της ανακοίνωση ενημέρωσε πως το συμβόλαιο του Φράνιο Πρέτσε δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη χρονιά και έτσι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τον νεαρό αμυντικό αναμένεται σύντομα να ακολουθήσουν κι’ άλλοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Ομόνοιας οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και δεν είναι στα πλάνα του Αναστασίου και του Λάρκου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ειδικά μετά την ντροπιαστική ήττα της ομάδας απο την Νέα Σαλαμίνα με 5-2.

Συγκεκριμένα οι Λόε, Γκαφούρ και Εντρένα θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Λευκωσίας. Και οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαια και θα πρέπει να βρεθεί η λύση για να διακοπούν. Παράλληλα και ο Βύντρα δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα παρά το γεγονός πως υπήρξαν σκέψεις για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Επίσης ο Αμπμντούλ Ατζαγκούν θα επιστρέψει στην Κορτράικ ομάδα από την οποία ήρθε δανεικός στο τριφύλλι. Ο ποδοσφαιριστής αν και με καλά στοιχεία δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Δύσκολα θα συνεχίσει και ο Άλεξ Σοάρες καθώς η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας ψάχνει για την συγκεκριμένη θέση ποιοτική λύση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Ζίβετς. Καλός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά όμως οι συχνοί τραυματισμοί του προβληματίζουν αρκετά. Αυτός ίσως να είναι ο λόγος, αν τελικά κουνήσει μαντίλι από το Ηλίας Πούλλος.

Αντώνης Κέστας