Πάρε ΤΩΡΑ μπόνους 300€!

Πάρε ΤΩΡΑ μπόνους 300€  από την Μegabetplus.com.cy, που προσφέρει σε όλους τους νέους πελάτες που δίνει μπόνους για την πρώτη κατάθεση. Κάνε την πρώτη σou κατάθεση στην Megabetplus.com.cy και πάρε 100% μπόνους εγγραφής έως 300€!

Σε περίπτωση που η αρχική κατάθεση ξεπερνά τα €300 το επιτρεπόμενο μπόνους εξακολουθεί να υφίσταται στα €300. Καταθέσεις που γίνονται χρησιμοποιώντας Νeteller,Skrill ή Skrill1Tap δε θα μετράνε σαν καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας θα πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας 8 φορές του μπόνους.
Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε την προσφορά του 100% Μπόνους Εγγραφής και να υπόκεισθε στους συγκεκριμένους περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή όχι μπόνους κατά την κατάθεση σας ή να ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών προτού τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους όρους και προυποθέσεις της προσφορά «Επιστροφή Χρημάτων».

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.