Οι… κουβέντες για το μέλλον του Σωφρόνη

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έχει συμβόλαιο ο Σωφρόνης με τον Απόλλωνα και τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης σε πρόσφατες δηλώσεις είπε ότι η ομάδα θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του προπονητή του αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει… ειδικά αν η ομάδα μείνει άτιτλη και φέτος. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα λειτουργήσει η πίεση του κόσμου και το πιο φρόνιμο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, εξάλλου οι προτεραιότητες την δεδομένη στιγμή είναι άλλες… είναι το πρωτάθλημα.

Βέβαια όπως και την περασμένη εβδομάδα έτσι και μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ έδωσε τροφή για συζήτηση με τις δηλώσεις του ο Σωφρόνης. Ενώ την περασμένη εβδομάδα… κυριάρχησε η κουβέντα «είτε είμαι σε αυτή την ομάδα είτε όχι…» η οποία ερμηνεύθηκε ποικιλοτρόπως με το μυαλό να πηγαίνει στο ότι η παραμονή του είναι στον αέρα, αυτή την φορά η δήλωση του παρέπεμψε σε σιγουριά παραμονής. «Του χρόνου θα κάνουμε την ομάδα όπως την θέλω» είπε. Μπορεί κάποια στόματα τα οποία βιάστηκαν να μιλήσουν την περασμένη εβδομάδα να έκλεισαν αλλά για τους περισσότερους… θόλωσαν τα νερά.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!