Κεραυνός Vs AEK (Κ. Παπαέλληνας, 19:00): Απαρχή ή… άγγιγμα!

Δεδομένο ήταν το ότι, μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα για την τελική φάση των πλέι-οφ, είτε η ΑΕΚ, είτε ο Κεραυνός, θα είχε το προβάδισμα στο σκορ των νικών και αυτό, το πήρε τελικά η ομάδα των πρασινοκιτρίνων.

Κάτω λοιπόν από τη… σκιά αυτού του προβαδίσματος, διεξάγεται απόψε στην έδρα του Κεραυνού, ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στους δυο μονομάχους (και) της φετινής σειράς.

Τη στιγμή λοιπόν που οι ερυθροκίτρινοι, θα έχουν την έδρα με το μέρος τους και δεν θα έχουν άλλο στόχο, εκτός από την εκμετάλλευση της και συνάμα, την ισοφάριση στο σκορ των νικών, για την ΑΕΚ, ο στόχος είναι να φθάσει στο 2-0!

Δεδομένα

Πως… μεταφράζεται η επίτευξη του στόχου για τους δυο μονομάχους;

Αν λοιπόν τα καταφέρει ο Κεραυνός, τότε η σειρά ξαναπάει σε μηδενική βάση και επομένως, η ΑΕΚ θα κληθεί και πάλι, να εκμεταλλευθεί τη δική της έδρα, όπως και στον πρώτο τελικό!

Αν όμως η ομάδα της Λάρνακας καταφέρει να κερδίσει και μέσα στην ερυθροκίτρινη έδρα, τότε η σειρά πάει στο 2-0 και επομένως, θα… απλώσει χέρι, για την παραλαβή και του φετινού τίτλου, χωρίς όμως αυτό να είναι και τόσο… απόλυτο!

Σε τέτοια παιχνίδια, οι εκτιμήσεις απαγορεύονται έτσι απλά! Αυτό είναι σίγουρο, που πηγάζει μέσα από κάτι άλλο, που επίσης είναι σίγουρο.

Η αναμονή μιας μονομαχίας «μέχρι εσχάτων», ανάμεσα στους δυο διεκδικητές του τίτλου και μόνο μετά που θα ακουστεί η κόρνα για τη λήξη, θα γνωρίζουμε ποια θα είναι τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν…