Επιστρέφει το θέμα Νσούε…

Στην Ελλάδα επαναφέρουν το θέμα Νσούε για τον Παναθηναϊκό , τονίζουν το ενδιαφέρον των πρασίνων και τα κονέ του Δώνη με το γραφείο το οποίο εκπροσωπεί τον αρχηγός της Ισημερινής Γουινέας.

«Μπορεί οι…μισές κυπριακές ομάδες να έφτασαν στο κατώφλι του Εμίλιο Νσούε από την στιγμή που ο αρχηγός της Ισημερινής Γουινέας χώρισε (πρόωρα κι άδοξα) με το ΑΠΟΕΛ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν κουνιέται (μεταγραφικό) φύλλο στο νησί για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Όχι φυσικά επειδή έπαψε να περνάει η…μπογιά του. Η αρχική τιμή (400 χιλιάρικα plus) του Νσούε για την έναρξη των συζητήσεων με ενδιαφερόμενες ομάδες, επί της ουσίας δεν ευνοεί την προοπτική συνέχισης της καριέρας του σε άλλη κυπριακή ομάδα.

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής (παίζει δεξί μπακ, δεξί εξτρέμ ακόμα και ως «δεκάρι» στην Εθνική ομάδα της χώρας του) έριξε τις κυπριακές…πόρτες του αμέσως μετά το τέλος της θητείας στο ΑΠΟΕΛ και κάπως έτσι άλλωστε, αποσύρθηξε το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από πολλά κλαμπ στο «νησί της Αφροδίτης» για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Νσούε αρέσει στον Γιώργο Δώνη, ο Νίκος Νταμπίζας διατηρεί καλό «κονέ» με το γραφείο που διατηρεί τα δικαιώματά του (Base Soccer) και εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Κι εδώ που τα λέμε, τα 400 χιλιάρικα εκτός από τις κυπριακές ομάδες, το πιθανότερο (αν όχι βέβαιο) είναι πως κρίνονται πολλά κι εντός των τειχών του (μνημονιακού) «τριφυλλιού». Το σίγουρο είναι πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Δείχνει την υπομονή να περιμένει, έχοντας ασφαλώς ενημερωθεί για το μεταγραφικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και τηρεί στάση αναμονής», αναφέρει το δημοσίευμα του SDNA.GR