Έχει την ευκαιρία να το «τελειώσει»

Σαφώς και η ήττα από την ΑΕΚ έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ αφού έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς, αλλά και να δώσει βαθμολογικές ελπίδες για το τίτλο στην ΑΕΚ.

Το επόμενο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ τις 4 του Μάη είναι πολύ κρίσιμο, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την ευκαιρία αν κερδίσει να αγκαλιάσει ουσιαστικά τον τίτλο αφού θα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στους εναπομείναντες δυο αγώνες για να το πάρει και μαθηματικά ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι αντίπαλοι του. Και αυτό νοουμένου ότι θα κερδίσει η ΑΕΚ την Νέα Σαλαμίνα την 8η αγωνιστική στα πλέι οφ.

Από την άλλη αν το παιχνίδι τελειώσει ισοπαλία τότε η ομάδα του Τραμετσάνι θα συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι αφού θα διατηρήσει το πλεονέκτημα των τριών βαθμών από την 2η θέση.

Για την ώρα όμως υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο δίνει στην δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.