Δικαιούται να ονειρεύεται

Η νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο αύξησε την διαφορά από την 4η ΑΕΛ, αλλά έδωσε το δικαίωμα στους κιτρινοπράσινους να ονειρεύονται ακόμα και τον τίτλο.

Αυτό όμως δεν εξαρτάται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ιδιάκεθ αφού για να σταθεί πρωταθλήτρια η ΑΕΚ θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Όπως και να έχει η ομάδα της Λάρνακας καλείται να κάνει το καθήκον της στους εναπομείναντες τρεις αγώνες με Νέα Σαλαμίνα, Απόλλωνα και Ομόνοια και όπου την βγάλει. Στα θετικά πως η ΑΕΚ υπερισχύει σε ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και στην τριπλή ισοβαθμία με Απόλλωνα.

Με την έλευση του Ιμάνολ Ιδιάκεθ η ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και από τότε κάνει μια εντυπωσιακή πορεία παρά το γεγονός πως αποκλείστηκε από τον ΑΠΟΕΛ  στο Κύπελλο με δυο ισοπαλίες. Στα υπόλοιπα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Για την ώρα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα το οποίο δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες να γεμίσουν τις μπαταρίες του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.