«Δεν ανησυχούμε καθόλου»

Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου(Καραβίδας), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Πώς είστε στην Δόξα; Υπάρχει ανησυχία για την βαθμολογική θέση της ομάδας;
«Μια χαρά είμαστε στη Δόξα. Δεν ανησυχούμε καθόλου. Αν δείτε πως παίξαμε στα τελευταίας 6 παιχνίδια, δεν πήραμε όσα δώσαμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο τέλος».

Για τον τρόπο που έχασε η ομάδα στην Πάφο…
«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο β΄ ημίχρονο όμως δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Ξέρουμε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Τελείωσε το παιχνίδι και δεν απογοητευόμαστε».

Για το παιχνίδι με την Αλκή
«Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, θα έχουμε όλους του παίκτες στη διάθεσή μας».

Που θα κριθεί η διαβάθμιση;
«Το έχω πει πολλές φορές πως πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα κριθεί στη τελευταία αγωνιστική. Είτε στο παιχνίδι της Ένωσης με την Αλκή, είτε στο δικό ματς με την Ανόρθωση. Είτε και στα δύο».

Είναι ανταγωνιστικά τα περισσότερα παιχνίδια στον β’ όμιλο…
«Ναι είναι αλήθεια αυτό. Είναι καλό που αγωνίζονται και ο Ερμής και η Ανόρθωση, αν και δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την επόμενη μέρα στη Δόξα; Για τις δύο μεταγραφές που κάνατε;
«Να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή. Στη Δόξα δεν επαναπαυόμαστε ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου. Είμαστε σε εγρήγορση και να ξέρετε ότι η Δόξα θα γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο».

Για τον Μπόλιεβιτς; Θα μείνει στην Δόξα; Θα αποχωρήσουν κάποιοι άλλοι;
Ο Μπόλιεβιτς είναι δανεικός και έχει εκφράσει πόσο χαρούμενος είναι στη Δόξα και ελπίζουμε ότι θα μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε. Για κάποιους παίκτες που έχουν προτάσεις από τις 4-5 μεγάλες ομάδες της Κύπρου, έχω να πω ότι κανείς δεν φεύγει από τη Δόξα. Δεν θα έχουμε πολλές διαφοροποιήσεις αυτό το καλοκαίρι».