Τρίτη αλλά με «μέταλλο» πρωταθλήτριας

Η ΑΕΚ έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στα «play-offs» της πρώτης εξάδας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θετικό που «κρατάμε» από την ομάδα που «μαγεύει» τον τελευταίο καιρό εντός των συνόρων.

Οι Λαρνακείς ολοκλήρωσαν τη χρονιά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δίχως μία ήττα, ένα γεγονός που δείχνει την αναμόρφωση που έχει υποστεί το σύνολο από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ που κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Η Αρένα αποδείχτηκε μπελάς για πολλούς, αλλά κυρίως για τους εν δυνάμει πρωταθλητές που θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας για να γράψουν ιστορία στα κυπριακά γήπεδα με τα επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν κόντρα στις προβλέψεις, ξεπέρασαν κάθε αντιξοότητα μέσα στο ματς, και πήραν τους τρεις βαθμούς που τους επιτρέπουν να ονειρεύονται μία θέση μέσα δυάδα, αλλά και πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ελπίδες κατάκτησης, έστω και μηδαμινές.

Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το «έργο», θα αναρωτιούνται, ποια τροπή θα είχαν πάρει τα πράγματα αν γίνονταν νωρίτερα η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς η ομάδα έχει αποδειχτεί ότι διαθέτει το μέταλλο του πρωταθλητή, απλά δεν το εμφάνισε σε μερικά γήπεδα, παρουσιάζονταν εικόνα κατώτερη του αναμενόμενου, κάτι που δε συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.

Κυριάκος Αποστόλου