Το μοναδικό κίνητρο…

Η Ομόνοια δοκιμάζεται σήμερα (22/4) μέσα στο «Αμμόχωστος», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα που παραμένει σταθερά στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν την πρώτη νίκη για φέτος στην έδρα των «ερυθρολεύκων», η οποία εφόσον έρθει θα τους επιτρέψει να ανέβουν ύστερα από αρκετό καιρό στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που αποτελεί το μοναδικό κίνητρο των ποδοσφαιριστών για να «παλέψουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το «τριφύλλι» ξέμεινε από ουσιαστικούς στόχους, ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώσει και να διεκδικήσει το καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, παρόλο που χάθηκαν από νωρίς όλες οι ελπίδες για κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό «κομμάτι» ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιπλέον επιλογές τους Ζίβετς και Κατελάρη και τους οποίους προορίζει για βασικούς, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Λόρα. Να σημειωθεί πως εκτός βρίσκονται οι: Άλεξ Σοάρες (Τιμωρία), Χριστοφή, Πρέτσε και Τζιωνής λόγω τραυματισμών. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, διότι τις τελευταίες εβδομάδες είναι απογοητευτική.

Κυριάκος Αποστόλου