Το κατάλληλο εφαλτήριο…

Η ΑΕΛ μπορεί να μην επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, ωστόσο, η εικόνα στο ντέρμπι της Λεμεσού, μονάχα θετικά μπορεί να λειτουργήσει για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι «λέοντες» σκόραραν νωρίς με τον Gaztanaga, δε μπόρεσαν να αντέξουν στην αφόρητη πίεση του Απόλλωνα, και αφού πήρε κόκκινη κάρτα ο Αγκάνοβιτς, δέχτηκαν τέρμα από τον Γιούστε για να γραφτεί το τελικό αποτέλεσμα στο Τσίρειο στάδιο, όπου παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με «σκληρές» μονομαχίες, ανάμεσα σε δύο διψασμένους αντιπάλους.

Αυτή η εμφάνιση μπορεί να λειτουργήσει ως το κατάλληλο εφαλτήριο για την προετοιμασία ενόψει του τελικού στο κύπελλο, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στο σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ που δείχνει αποφασισμένο για την κατάκτηση του τροπαίου μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και χαμένων ευκαιριών σε τελικούς.

Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου θέλουν να τιμήσουν την ιστορία τους παίρνοντας μία «κούπα» που λείπει από τη «γαλαζοκίτρινη» μεριά της Λεμεσού που ο κόσμος «τρελαίνεται» για διακρίσεις.

Κυριάκος Αποστόλου