Ομολογία σοκ για το φόνο της Mary Rοse: «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία»

Σοκαρισμένοι οι ανακριτές μετά την συγκλονιστική μαρτυρία του 35χρονου όταν ανακρινόμενος για το φόνο της Mary Rοse που όχι απλά ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος, αλλά με κυνικό και θρασύ ύφος είπε την εξής φράση: «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία».

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 35χρονος είπε ακόμη ότι επειδή ένιωσε ωραία αποφάσισε να το ξανακάνει. Γι’ αυτό το λόγο, προσέγγισε μετέπειτα το δεύτερο θύμα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο, την Αριάν ενώ δεν δίστασε και ανέφερε πως την έπνιξε καθώς έκαναν σεξ. Συμπλήρωσε μάλιστα πως του άρεσαν οι Φιλιππινέζες.

Σε ότι αφορά  την 6χρονη κόρη της Mary Rose, ο 35χρονος δεν έδωσε καμία εξήγηση.

Σήμερα επαναρχίζουν οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού για το ενδεχόμενο εντοπισμού περιισσότερων θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος παραδέχθηκε τη δολοφονία και της δεύτερης γυναίκας, η οποία βρέθηκε το Σάββατο (20/04) έπειτα από έρευνες στο φρεάτιο, γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα, ενώ το πτώμα της ήταν και αυτό σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ακριβώς όπως και της Marry Rose Tiburcio.

Πρόκειται για την 28χρονη ARIAN PALANAS LOZANO, την οποία ο δράστης συνάντησε στο ίδιο site γνωριμιών (Βadoo). Ο 35χρονος ανέφερε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της και αφού την έπνιξε, στη συνέχεια πέταξε τη σορό της στο Μιτσερό.

Η 28χρονη με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, ελλείπει από την κατοικία της στην Αγλαντζιά από τις 21 Ιουλίου 2018.

Ο 35χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση για την διερευνώμενη δολοφονία της Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό την Κυριακή (14/04), καθώς και για το θάνατο της 6χρονης κόρης της, το πτώμα της οποίας δεν έχει ακόμα βρεθεί. Ο 35χρονος έχει υποδείξει την περιοχή της λίμνης Ξυλιάτου, ως το σημείο όπου είχε ρίξει το πτώμα της άτυχης 6χρονης.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εκ νέου διάταγμα προσωποκράτησής του για άλλες 6 μέρες (αφού παράλληλα συντρέχει και το προηγούμενό του που είναι 8 μέρες), για το οποίο ο 35χρονος δεν έφερε έντσταση.

Να σημειωθεί ότι χθες είχε αποσυρθεί ο δικηγόρος του 35χρονου στρατιωτικού, ο οποίος είχε παραστεί την πρώτη φορά στο δικαστήριο.