Οι Red Rebels για το τουρνουά futsal (pic)

Ενημέρωση από τους Red Rebels για το τουρνουά Futsal που διοργάνωσαν για οικονομική βοήθεια της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

«Διεξάχθηκε με πλήρη επιτυχία χθες στα Livadia Futsal το πρωτάθλημα RED REBELS με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας. Στο τουρνουά συμμετείχαν 27 ομάδες και πάνω από 150 άτομα αφήνοντας μας εντελώς ικανοποιημένους.

Τέτοιες επιτυχίες μας δίνουν κουράγιο για τους αγώνες του μέλλοντος. Είναι υπόσχεση μας να συνεχίσουμε στην πρώτη γραμμή του σωματείου μας, διασφαλίζοντας τις ΑΞΙΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ τα οποία πρεσβεύει η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές για την οργάνωση του Τουρνουά. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τοσο επιτυχές το πρωτάθλημα μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας ο οποίος στήριξε αυτή μας την προσπάθεια, τις ακαδημίες και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στο διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για όλη τους την στήριξη μέσω ανακοινώσεων και συμμετοχής. Περήφανα αποδεικνύεται το μεγαλείο της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την προσπάθεια είτε οικονομικά είτε με τα διάφορα έπαθλα τα οποία πρόσφεραν στους νικητές.

ELIAS LAZOS LTD
Mavros Larnaca
Delicious KEBAB Larnaca/drosia
Kiriakos Kokkinis MINI Eskafes
Prime Design
Hawaii Coffee Shop
Ταβέρνα Σαλαμίνα στην Δερύνεια
Tαπελογρεφείο Πάρ
Τυπογφαφείο Priting Pros

Η ψησταριά Σαλαμίνα στην Δερύνεια, που προσφέρει τραπέζι στον πρώτο νικητή, οι οποίοι πήραν επίσης χρηματικό έπαθλο από την αντιπροσωπεία του συνδέσμου . Το Avalon Live που πρόσφερε μια μπουκάλα στο δεύτερο νικητή.

Ευχαριστούμε τον Pagkratsio Barber για τα δωρεάν κούρεμα που πρόσφερε σε όλη την ομάδα των τρίτων νικητών. Και τα Livadia Futsal για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια στην διεξαγωγή του τουρνουά».

Δείτε το post: