Ο έλεγχος των ρεφ

Η απόδοση των διαιτητών μας στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος cyta αναλύεται ως εξής:

Γιώργος Νικολάου: Έγινε λόγος για την αποβολή του Πούννα στο ΕρμήςΑλκή κατά πόσο ήταν απευθείας κόκκινη η σωστά με 2η κίτρινη κάρτα όπως το αποφάσισε ο ρεφ. Ήταν σωστή η απόφαση του και η γενική του απόδοση αξιολογείται με βαθμό 8.3.

Χρυσοβαλάντης Θεουλή: Πολύ καλός στο ΠάφοςΔόξα. Δύσκολο γενικά παιχνίδι με σωστή όμως διαιτησία που βαθμολογείται με 8.3.

Λούκας Σωτηρίου: Στο ΑπόλλωναΑΕΛ έγινε λόγος για το αν έπρεπε να αποβληθεί ο Αγκάνοβιτς με 2η κίτρινη στη φάση του πέναλτι. Από την στιγμή που δεν πήγε για την μπάλα ο παίκτης της ΑΕΚ σωστά τιμωρήθηκε. Ίσως όμως να χαρίστηκε στον Σελίμοβιτς στο δυνατό φάουλ πάνω στο Χουράδο παρόλο ότι δεν ξεκαθαρίζει η φάση αν σωστά έδειξε κίτρινη αντί κόκκινη. Αν δικαιωθεί σε αυτή τη φάση βαθμολογείται με 8.3.

Νικόλας Νεοκλέους: Πρόσθεσε ακόμα μία καλή διαιτησία στο Ε.Ν.Π-Ανόρθωση. Σωστός σε όλες τις αποφάσεις του βαθμολογείται με 8.3.

Τιμόθεος Χριστοφή: Δύο φάσεις πέναλτι στο ΑΕΚΑΠΟΕΛ τον αφήνουν εκτεθειμένο. Ο Βούρος κράτησε το Γιάννου εντός περιοχής και έπρεπε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών κάτι που έπρεπε επίσης να κάνει στην ανατροπή του Τάμαρι από τον Γκαρσία. Ήταν δυο πέναλτι σύμφωνα με τους κανονισμούς διαιτησίας. Σωστά απέβαλε με 2η κίτρινη τον Ακοράν.Είχε πάντως πολύ δύσκολο έργο στο ντέρμπι αλλά οι δυο φάσεις τον εκθέτουν και η βαθμολογία του διαιτητή όταν δεν παραχωρήσει δύο πέναλτι περιορίζεται στο 7.4.

Κυριάκος Χριστοδούλου: Πολύ καλή και αυτή η διαιτησία του. Ήταν στο Νέα ΣαλαμίναΟμόνοια και σφύριξε κατά τρόπο σωστό. Ακόμα ένα θετικό μήνυμα για την αξία του Εν λόγω διαιτητή, η απόδοση του οποίου βαθμολογείται με 8.3.