Μέρα παραιτήσεων, οιωνός εξελίξεων;

Η παραίτηση του προέδρου του συλλόγου Λούη Λοΐζου, έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας.

Κανείς δεν μπορεί να καταλογίσει στον κύριο Λοΐζου πως δεν είχε αγνές προθέσεις, όμως απέτυχε ως ηγήτορας που ήτο του συλλόγου και είχε την ευθύνη όπως προκύπτει από τη συμφωνία διαχείρισης, να ελέγξει τα οικονομικά της εταιρείας επί προεδρίας Ανδρέα Παντελή.

Δεν έγινε ο επαρκής και ουσιαστικός έλεγχος με αποτέλεσμα το χρέος να εκτιναχθεί εκ νέου. Από εκεί και πέρα ο κ. Λοΐζου ήρθε και σε μετωπική σύγκρουση με τον Χρήστο Πουλλαΐδη, κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος στο πλαίσιο της Γ.Σ και ως εκ τούτου, δίχως την ύπαρξη εναλλακτικού πλάνου για την ποδοσφαιρική ομάδα ήταν αδύνατο να παραμείνει στον προεδρικό «θώκο».

Από εκεί και πέρα, το δρόμο του προέδρου δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη που κάνουν σκέψεις για παραίτηση και ως εκ τούτου να προκύψει σύσσωμη παραίτηση του Δ.Σ.

Επίσης, η παραίτηση του Δ.Σ του συλλόγου, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετικός οιωνός εξελίξεων, αυτές εναπόκειται πλέον στην τριμελή επιτροπή που ορίστηκε να συναντήσει τον Χρήστο Πουλλαΐδη, να τα βρει με τον μεγαλομέτοχο ούτως ώστε να τροχοδρομηθεί η επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα.

Αποστολή που εάν επιτύχει, θα σημάνει πως η ομάδα θα αποφύγει αρχικά την αβεβαιότητα και ακολούθως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις.