Μαριάννα Καλέργη θα πει έρωτας και παράνοια

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Αυτό ισχύει για κάθε έμβιο οργανισμό σε αυτόν τον πλανήτη. Και σε μερικούς ακόμα γαλαξίες.

Οι ευκαιρίες που έχουμε φέτος να δούμε τη Μαριάννα Καλέργη έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Μόνο αν παρακολουθεί κάποιος τους αγώνες της. Αλλά κι εκεί δεν έχει προτεραιότητα τίποτε άλλο παρά να δείξει τη δύναμη της και να νικήσει.

Την Μαριάννα εκτός ρινγκ μπορούμε να την απολαμβάνουμε μόνο στο προφίλ της στο Instagram. Μία μόνο πηγή πώς να χορτάσει τέτοιο πληθυσμό; Γιατί δεν είναι μόνο οι 172 χιλιάδες ακόλουθοι. Είναι πολλοί περισσότεροι, τουλάχιστον τριπλάσιοι. Απλώς οι υπόλοιποι δεν την ακολουθούν γιατί ξέρουν πως αν εμφανιστεί φωτογραφία της από το πουθενά, δε θα έχουν μυαλό για τίποτα όλη τη μέρα.

Η Μαριάννα Καλέργη αποτελεί μια σταθερά αγαπημένη του κοινού και φροντίζει να το…ξεδιψάει με κάθε της ανάρτηση. Πότε με επίκεντρο τους γλουτούς και τις καμπύλες της από τη μέση και κάτω, πότε με επίκεντρο από τη μέση και πάνω.

Αν σου άρεσε πάτ

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!