Ληστές έβαλαν στόχο σπίτια Ρώσων στην Πάφο – Χιλιάδες ευρώ “έκαναν” φτερά

Διαρρήξεις στα χωριά Τάλα, Τρεμιθούσα έγιναν χθες το απόγευμα όταν άγνωστοι παραβίασαν δυο κατοικίες που ανήκουν σε Ρώσσους που διαμένουν μόνιμα στις περιοχές αυτές και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία στην πρώτη περίπτωση στην Τάλα η ιδιοκτήτρια της κατοικίας επιστρέφοντας στο σπίτι της γύρω στις 9.30 το βράδυ διαπίστωσε ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία παραβιάζοντας κλειστό αλλά ανασφάλιστο συρόμενο αλουμινένιο παράθυρο υπνοδωματίου. Από το σπίτι αυτό κλάπηκαν 5 χιλιάδες ευρώ, 800 στερλίνες και χρυσαφικά αξίας 3 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Περίπου την ίδια ώρα δηλαδή αργά χθες το απόγευμα έγινε διάρρηξη και σε άλλο σπίτι που ανήκει επίσης σε Ρώσσους στο γειτονικό χωριό Τρεμιθουσα. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι με τον ίδιο τρόπο αφού άνοιξαν δηλαδή κλειστό αλλά ανασφάλιστο παράθυρο υπνοδωματίου της κατοικίας. Από την κατοικία στην Τρεμιθούσα κλάπηκαν κοσμήματα συνολικής αξίας 6 χιλιάδων 800 ευρώ, σύμφωνα με την παραπονούμενη.

Εξάλλου από αποθήκη κατοικίας στην Πάφο κλάπηκε χθες μοτοποδήλατο αξίας 700 ευρώ. Η διάρρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 χθες βράδυ.