Έλειψε η ποιότητα του…

Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε ανήκει στον ΑΠΟΕΛ από τον Γενάρη του 2018, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρότατο θέμα τραυματισμού, από το οποίο προσπαθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο άνθρωπος που πήρε παλαιότερα το Copa Sudamericana με την Ιντερνασιονάλ, και πέρσι πανηγύρισε με τους «γαλαζοκίτρινους» το πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως έλειψε από την επιθετική γραμμή του Πάολο Τραμετσάνι, ωστόσο δίνει «αγώνα» για να επιστρέψει υγιής με την έλευση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γολγοθάς φτάνει σιγά-σιγά στο φινάλε του, οπότε ο Βραζιλιάνος ετοιμάζει την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου «διψάει» να βρίσκεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του, και τις αναρτήσεις στα social media που διαχειρίζεται ο ίδιος. Το πρωί της Δευτέρας (22/4) έγραψε τα εξής: «Μετά από τέσσερις μήνες είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να τρέξω ξανά». 

Αυτές οι λέξεις φανερώνουν τη θέληση που έχει να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των πρωταθλητών, που ευελπιστούν ότι θα φτάσουν στο έβδομο συνεχόμενο, κάνοντας ένα απίθανο ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ τον περιμένουν, μιας και υπολογίζουν στο ταλέντο του, αλλά και στην ποιότητα του, άλλωστε αυτή έλειψε τη φετινή περίοδο που ήταν φανερό ότι οι πρωτευουσιάνοι υστέρησαν στη γραμμή κρούσης.

Δείτε το video: