Κι’ όμως είναι στο…+4

Ήταν ντέρμπι… μισός τίτλος αυτό στην «Αρένα», μόνο που ο ΑΠΟΕΛ αυτό το μεγάλο κομμάτι του τίτλου δεν το έκανε δικό του και πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία να… καθαρίσει το πρωτάθλημα.

Όχι μόνο δεν το έκανε, όχι μόνο δεν διατήρησε τη διαφορά από τον Απόλλωνα αλλά μειώθηκε η απόσταση, πράγμα που καθιστά σαν μεγάλο παιχνίδι αυτό που ακολουθεί ανάμεσα στους δυο στο ΓΣΠ. Παρόλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» εξακολουθούν να είναι το φαβορί καθώς αυτό το +3, ουσιαστικά είναι στο +4.

Το λέμε αυτό καθώς και να χάσει η ομάδα του Τραμετσάνι από την ομάδα του Σωφρόνη, πάλι θα είναι στην κορυφή. Ακόμα και… 10-0 να ηττηθεί στο ΓΣΠ, έχει παρακαταθήκη τις τρεις νίκες που προηγήθηκαν οι οποίες αποδεικνύονται ιδιαίτερα σημαντικές με βάση και την εξέλιξη που πάει να πάρει η μάχη… μισός τίτλος καθώς είναι και η ΑΕΚ στο κόλπο του τίτλου υπό προϋποθέσεις.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν θα το δουν με αυτό τον τρόπο, θα το δουν από την άλλη, την αντίθεση μεριά το ντέρμπι που θα έρθει. Η προσέγγιση θα είναι μόνο νίκη η οποία αν έρθει θα σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Θα ανεβάσει την διαφορά στους έξι η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί ότι και να γίνει στις δυο εναπομείνασες αγωνιστικές. Αυτά είναι τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τους «γαλαζοκίτρινους» και τα παραθέτουμε όπως ακριβώς είναι.

Υ.Γ. Τα υπόλοιπα (αρνητικά) που έφεραν την ήττα στην «Αρένα» και γιατί σε εφτά φετινά παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη επί της ΑΕΚ μπορείτε να τα διαβάσετε από πολλά ενδιαφέρονται ρεπορτάζ του balla.com.cy.