Να αφήσει πίσω την απογοήτευση…

Ο Απόλλωνας «παλεύει» να «κρατηθεί» μέσα στην κούρσα του πρωταθλήματος, για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει να κάνει το απόλυτο των νικών στα ματς που έρχονται ως τη λήξη του «μαραθωνίου».

Οι τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, άρα η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, θα ήταν καλό να πάει πίσω και να έρθει σε πρώτο πλάνο η συγκέντρωση για τις κρίσιμες δοκιμασίες που ακολουθούν, μέσα σε αυτές και η «μάχη» στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις έχοντας και αρκετές απουσίες να διαχειριστεί, καθώς το ιατρικό δελτίου θυμίζει… νοσοκομείο. Ο Φώτης Παπουλής θα λείψει, όπως και πολλοί ακόμη, ωστόσο, ίσως μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Εστεμπάν Σακέτι σε φουλ ρυθμούς, αφού ήταν στον πάγκο με την ΑΕΛ, παρόλο που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Ο έμπειρος μέσος στο τελευταίο Λεμεσιανό «ντέρμπι» για φέτος, αν αγωνιστεί θα πρέπει να προσφέρει αυτά που περιμένουν οι συμπαίκτες του, για να τους δώσει ώθηση να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στο Τσίρειο και να περιμένουν «γκέλα» του ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αν βγει αληθινό τούτο το σενάριο, τότε θα παιχτούν όλα στη μεταξύ τους «μονομαχία», αλλιώς ο Απόλλωνας θα πάει στη Λευκωσία να πάρει το «διπλό» και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή του πίνακα, ελπίζοντας σε «θαύμα» στα επόμενα ματς του προγράμματος.

Κυριάκος Αποστόλου