Με σεβασμό και δίχως φόβο!

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη σπουδαία αναμέτρηση των «play-offs» που θα πραγματοποιηθεί για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Λαρνακείς ψάχνουν ένα νέο επιτυχημένο αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές που επιθυμούν να περάσουν για πρώτη φορά από την «Αρένα» τη φετινή περίοδο και να «αγκαλιάσουν» την έβδομη συνεχόμενη «κούπα». Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κατέβουν στη Λάρνακα με μπόλικη αυτοπεποίθηση και οι γηπεδούχοι θέλουν να τη «σπάσουν» στους ποδοσφαιριστές του Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΑΠΟΕΛ, άλλωστε σημείωσε πως υπάρχει αρκετή ποιότητα στην επιθετική γραμμή και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να «κόψουν» τις ορέξεις των ταλαντούχων παικτών που διαθέτει η αντίπαλη ομάδα στο σύνολο της.

Από την άλλη πλευρά, ο Βάσκος κόουτς υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι αγωνιζόμενοι στη συγκεκριμένη «μάχη» καλούνται να δείξουν σεβασμό στους φιλοξενούμενους, να μη φοβηθούν, και να δώσουν το απόλυτο των δυνατοτήτων τους αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, για να φτάσουν στους τρεις βαθμούς μπροστά στο κοινό τους.

Αν έρθει το «τρίποντο» υπάρχουν πιθανότητες η ομάδα να «τρυπώσει» στη δυάδα που είναι ένας μακρινός αλλά ορατός στόχος μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον «μαραθώνιο».

Κυριάκος Αποστόλου