Γέμισαν τα social media με κόκκινες κάρτες κατά του ρατσισμού στην Αγγλία! (pic)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία ξεκίνησε εκστρατεία μέσω social media, τα οποία και γέμισαν… κόκκινες κάρτες για τον ρατσισμό στα γήπεδα! «Καλούμε τις ποδοσφαιρικές Αρχές να κάνουν το κάτι παραπάνω», το μήνυμα των παικτών.

 

 

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο Νησί, ξύπνησαν το πρωί και γέμισαν τους λογαριασμούς τους στα social media με την κόκκινη κάρτα και το μήνυμα που μοιράστηκε προς όλους ώστε να το προωθήσουν σε όλο τον κόσμο.

«ΑΡΚΕΤΑ», είναι το ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα της κάρτας, ενώ προστίθεται στην αναφορά όλων των παικτών μαζί με τη φωτογραφία:

«Χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να αντισταθούμε στον ρατσισμό. Όλοι μαζί, καλούμε τον κόσμο στα social media αλλά και τις ποδοσφαιριστές Αρχές να κάνουν κάτι παραπάνω»!

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!