Ελπίζουν σε ανατροπή σκηνικού…

Η Ομόνοια μπορεί να ξέμεινε από αγωνιστικούς στόχους, ωστόσο ψάχνεται να φτιάξει τις ιδανικές συνθήκες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που αναμένεται συναρπαστική.

Οι «πράσινοι» θα τρέξουν τις εξελίξεις για το γηπεδικό, αλλά και για την τηλεοπτική «στέγη», με τον Σταύρο Παπασταύρου να έχει ευεργετικό ρόλο στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν από τη στιγμή που θα έρθει στο νησί μας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο οριστικοποίησε προσωρινό διάταγμα που αναγκάζει τις δύο πλευρές (Ομόνοια – Primetel) να τηρήσουν τους όρους της σύμβασης τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης. Η όλη διαδικασία αναμένεται να κρατήσει μερικά χρόνια, ωστόσο, η διοίκηση θα πάρει τα μέτρα της.

Τα επόμενα «βήματα» που θα ακολουθηθούν αναμένεται να κάνουν αίσθηση και όλοι ελπίζουν πως θα φέρουν την ανατροπή στο σκηνικό των τηλεοπτικών. Πρόθεση της Ομόνοιας είναι να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί με τη συνδρομητική για να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές και εκείνη να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Κυριάκος Αποστόλου