Ποιον θα επιλέξει ο Τραμετσάνι;

Ο Πάολο Τραμετσάνι είναι γνωστό πως διαχειρίζεται ένα εξαιρετικό σύνολο με λύσεις σε κάθε γραμμή.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ διαθέτει ποιότητα από τον… «άσο» έως την κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου λείπει ο «κλασικός» επιθετικός, αλλά το σκοράρισμα έρχεται ύστερα από τις εξαιρετικές ενέργειες των μέσων, που έχουν προσφέρει έναν πλουραλισμό σε αυτό τον τομέα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται μερικά «βήματα» πριν από το νταμπλ, και ο έμπειρος κόουτς θέλει την κατάκτηση των «παρθενικών» τίτλων στην καριέρα του.

Για να συμβεί αυτό χρειάζονται σωστές επιλογές σε κάθε κομμάτι του «παζλ» που θα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο του εκάστοτε γηπέδου, και θα «κτυπάει» τα ματς με σκοπό να προστίθενται τρεις υπερπολύτιμοι  βαθμοί στο «σακούλι» του πρωταθλήματος για να έρθει το έβδομο σερί με το οποίο θα γραφτεί μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ένα σύνολο ξεκινάει από τον πορτιέρο, άρα ο πρώην τεχνικός της Σιόν, πρέπει να αποφασίσει εάν θα δώσει περισσότερο χρόνο στον Μπόι Βάτερμαν ή στον Ράφαελ Ρομό. Οι δυο τους είναι εξαιρετικοί, και το δίλημμα είναι «μεγάλο». Θα κρατηθεί το φορμάτ που ακολουθείται μέχρι τώρα; Οι απαντήσεις σύντομα…

Κυριάκος Αποστόλου