Χαμπουλλάς: «Θα επικρατήσει στο τέλος της ημέρας το εμείς»

Για όλα όσα αφορούν το μέλλον της Ανόρθωσης μίλησε το μέλος της τριμελούς επιτροπής που ορίστηκε από τη Γ.Σ της «Κυρίας» για επαφές με τους εκπροσώπους του μεγαλομετόχου, Χρήστου Πουλλαΐδη, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα»:

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες συνελεύσεις στα τελευταία χρόνια της Ανόρθωσης, έγινε ενημέρωση και πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί μια τριμελής επιτροπή για να προσπαθήσουν να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα ούτως ώστε να βρεθούν λύσεις».

Για το αν βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει λύση:

«Θα επικρατήσει στο τέλος της ημέρας το εμείς, δεν υπάρχουν δύο πλευρές. Όλοι ανήκουν σε μία πλευρά με όπλο μας την Ανόρθωση. Δεν μπορώ να επεκταθώ. Είναι κρίσιμες οι ώρες στο σωματείο μας, όταν και εφόσον υπάρξει κάτι νεότερο θα ανακοινωθεί με επίσημο τρόπο».

Για το τι λέχθηκε για την προηγούμενη διοίκηση:

«Δεν θέλω να επεκταθώ, αυτά που βγήκαν προς τα έξω μπορεί να είναι ανακρίβειες. Θέλω να σε παρακαλέσω να σεβαστείτε».

Για τον Κατσιαράβα και τις πληρωμές: 

«Να κάνετε ερωτήσεις στους εκπροσώπους Τύπου του σωματείου είτε της εταιρίας, εμένα είναι άλλη η δουλεία μου».

Για το πότε θα συναντηθεί με τους άλλους δύο:

«Το συντομότερο δυνατό, σήμερα θα κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση. Δεν είναι εύκολη περίοδο που βιώνει η Ανόρθωση. Θέλω μόνο να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα γίνουν όλες οι καλές προσπάθειες για να βγει κερδισμένη η Ανόρθωση. Υπάρχει καλή διάθεση από κάποιες προκαταρτικές ενδείξεις που έχω. Αναμένεται μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη ότι θα καταλήξει κάπου».