ΑΕΚ – Κεραυνός (Κίτιον – 19:00): Το… πρωτάθλημα αρχίζει!

Το σίγουρο είναι ότι η αγωνία έχει φθάσει στην κορύφωση της!

Η χρονιά φθάνει στο τέλος της και οι δυο μόνιμοι πρωταγωνιστές των τελευταίων χρόνων, οι ΑΕΚ και Κεραυνός, για τρίτη κατά σειρά χρονιά, θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο καλαθοσφαιρικό μας πρωτάθλημα…

Απόψε λοιπόν στο «Κίτιον» θα γίνει η πρώτη μονομαχία, ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη σειρά να ξεκινά, με την περσινή πρωταθλήτρια, να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Δεδομένο που αν η ΑΕΚ εκμεταλλευθεί, ακόμα και αν η σειρά φθάσει σε πέμπτο παιχνίδι, τότε θα κρατήσει τον τίτλο και φέτος!

Είναι όμως και ένα αντίστοιχο δεδομένο για τον Κεραυνό, το ότι θα έχει –το πολύ- τρεις ευκαιρίες για να κερδίσει τουλάχιστον μια φορά μέσα στο «Κίτιον» και αν βέβαια, εκμεταλλευθεί τη δική του έδρα, να επιστρέψει στην κορυφή, μετά από ένα χρόνο… απουσίας!

Για πολλούς, το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό.

Η λογική όμως λέει, ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι σημαντικά, πολύ απλά επειδή ξεκινούν από το… 0-0 και στο κάθε ένα, συμβαίνει και μια διαφορετική ιστορία!

Επομένως, μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης, ή η ΑΕΚ θα έχει το 1-0 υπέρ της και θα μεταφέρει το άγχος εκμετάλλευσης της έδρας στον Κεραυνό, ή που θα φθάσουν οι ερυθροκίτρινοι στο 1-0 και θα έχουν όλα τα δεδομένα υπέρ τους, ενόψει του δεύτερου τελικού!

Είναι όμως σίγουρο, ότι όλος ο καλαθοσφαιρικός κόσμος του τόπου μας, περιμένει με αρκετή αγώνα αυτήν τη σειρά και δη, τον πρώτο αγώνα που θα γίνει απόψε!