ΚΟΕΑΣ: Φιλανθρωπικός αγώνας στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Διεξάγεται την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ, φιλανθρωπικός αγώνας 5000μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας η ώρα 10.00 το πρωϊ.

Παράλληλα με τον Αγώνα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών, θα γίνουν για τον ίδιο σκοπό αγώνας 1000μ. για μαθητές Δημοτικού Σχολείου και 2000μ. για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας με την επωνυμία ΑΘΕΑΤΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Από την άβυσσο στο άπλετο φως «Ένα κάλεσμα Ζωής και ΄Αθλησης της Αννας Τζιηφτέ Καζακαίου», σκοπό έχει να συνεισφέρει στο πρόγραμμα ανακουφιστικής φροντίδας του Ιδρύματος ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ.

Για τη διεξαγωγή του Αγώνα έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαιτούμενες άδειες για διεξαγωγή του με τα στοιχεία:

  • Αριθμός εράνου/΄Αδεια εράνου: Ν.Π.62/2018, (ισχύει από 01.01.19 – 30.06.2019) όλα τα έσοδα για την Αροδαφνούσα – πρόγραμμα ανακουφιστικής φροντίδας.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο Φιλανθρωπικό Αγώνα θ’ αρχίσουν στις 8.30 το πρωϊ, στο χώρο του εντευκτηρίου του Εθνικού Πάρκου Αθαλάσσας.

Στους τρεις πρώτους νικητές-τριες κατά κατηγορία, θα δοθούν μετάλλια. Η ΚΟΕΑΣ καλεί τους φίλους του αθλήματος σε μαζική συμμετοχή για να σταθούν συμπαραστάτες για επίτευξη του σκοπού και του στόχου της διοργάνωσης.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!