Επίσκεψη της ΚΟΠ στο Δ’ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η πρωτοβουλία της ΚΟΠ με επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τα παιδιά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας συνεχίστηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Τα παιδάκια δύο τάξεων του Δ’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας,  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το ποδόσφαιρο λαμβάνοντας μέρος με ενθουσιασμό στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν συνολικά 48 παιδάκια από δύο τμήματα της Δ’ Τάξης του σχολείου.

Η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος στη Λακατάμια έγινε από τον Διευθυντή Παιδικών Πρωταθλημάτων ΚΟΠ Χάρη Κυρίλλου και την Υπεύθυνη Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας Φρόσω Ππεκρή.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!