Άλλο ένα «καυτό» καλοκαίρι

Οδεύουμε σιγά – σιγά προ το τέλος της τρέχουσας της ποδοσφαιρικής σεζόν, με την Ομόνοια να σκέφτεται ήδη την επόμενη αφού φέτος δεν κατάφερε να πετύχει κάτι το σπουδαίο.

Μπορεί να υπάρχουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο οι πράσινοι άρχισαν να εντοπίζουν υποψήφιους στόχους ενώ υπάρχει και το κεφάλαιο αποχωρήσεων.

Ακόμα δεν πάρθηκε οποιαδήποτε απόφαση για το ποιοι θα φύγουν ωστόσο κρίνοντας από την προσφορά συγκεκριμένων την τρέχουσα σεζόν, φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσουν να είναι και του χρόνου στο «Ηλίας Πούλλος».

Οι Λοέ, Γκαφούρ, Εντρένα και Ζίβετς φαίνεται πως θα κουνήσουν μαντήλι αφού δεν έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν τους πράσινους, με τους δυο τελευταίους να ταλαιπωρούνται και από τραυματσιμούς.

Επίσης αναμένεται να αποχωρήσει και ο  Ατζαγκούν ο οποίος αν και αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια της Ομόνοιας, εντούτοις δεν έδειξα κάτι το ιδιαίτερο.

Όπως γράψαμε πιο πάνω τίποτα δεν είναι σίγουρο και σίγουρα θα προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις, ενώ για άλλο ένα καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθήκες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε άλλο ένα «καυτό» καλοκαίρι στην Ομόνοια.

Eπίσης όπως αναφέραμε και πιο πριν ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Ράινερ Ράουφμαν βρέθηκε στη Γερμανία για να παρακολουθήσει ένα συκγκεριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ των πρασίνων, Σίμος Ταραπουλούζης πήγε στην Ολλανδία από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή για να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους