Πιο λίγα αλλά πιο σημαντικά τα αρνητικά…

Άφησε και θετικά και αρνητικά νίκη του Απόλλωνα στο ΓΣΠ επί της Ομόνοιας. Αριθμητικά τα θετικά ήταν περισσότερα αλλά τα αρνητικά πιθανόν να έχουν ισχύ και στην συνέχεια και δη ενόψει του σημαντικού επαναληπτικού ημιτελικού με την ΑΕΛ. Aναφερόμαστε στους τραυματισμούς…

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ
*Ο Σωφρόνης έδωσε ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές (βλέπε Βασιλείου) χωρίς αυτό να στοιχίσει.
*Μπήκε γρήγορα το γκολ και αυτό επέτρεψε στον Απόλλωνα να κάνει την ανάλογη διαχείριση και ίσως να μην φορτσάρει και ιδιαίτερα.
*Πάλι ο Ψύχας μπήκε και σκόραρε δείχνοντας ξανά ότι μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια. Πήρε χρόνο και ο Σπόλιαριτς όσον αφορά τους νεαρούς.
*Επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Καραγιόλ και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
*Η ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έναν μήνα και βάλε και μαθηματικά είναι ακόμα εντός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
*Ο τραυματισμός του Εστεμπάν Σακέτι. Δέχθηκε χτύπημα από τον νεαρό μέσο της Ομόνοιας Χαραλάμπους και έδειξε να πονάει πολύ. Την Δευτέρα θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο και θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα της κατάστασης του. Για την ώρα είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΛ.
*Ο τραυματισμός του Αντριάν Σαρδινέρο ο οποίος επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα περάσει και αυτό από μαγνητικό τομογράφο. Είναι και αυτός αμφίβολος ενόψει Κυπέλλου.