«Να γραφτεί χρυσή σελίδα…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΕΝΠ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κωνσταντίνος Φάνου.  

Για τον αγώνα με τη Δόξα

«Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν ο στόχος μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και αυτό δείχνει πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με δύναμη και πάθος. Δεν δικαιούμαστε να βάζουμε αυτή την ομάδα σε κίνδυνο. Οφείλουμε στον κόσμο μας και στην ιστορία μας να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για τη διαιτησία…  

«Γίνονται τέτοια λάθη. δεν έχω δει όμως να δίνονται εύκολα οι κόκκινες και τα πέναλτι. Όλοι ασχολήθηκαν με την κόκκινη και δεν ασχολήθηκαν με το καθαρό πέναλτι που είχε η ομάδα μας».

Για την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία…  

«Αυτή η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί και δεν έχουμε δικαίωμα να την οδηγήσουμε στη Β΄ Κατηγορία».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο…

«Την ερχόμενη Τετάρτη έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Δεν είναι μόνο να το λέμε. Το αποτέλεσμα δεν μας αποτρέπει από να ονειρευόμαστε. Ο κόσμος θα είναι εκεί για ακόμα φορά. Θέλουμε να προκριθούμε για να γραφτεί μια χρυσή σελίδα στην ιστορία μας. Δεν πρέπει να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!