Η πιο βαθιά πισίνα στον κόσμο είναι στην Πολωνία

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Και θα έχει δωμάτια ξενοδοχείων κάτω από το νερό.

Η εταιρεία Flyspot, θα εγκαινιάσει σύντομα στην Πολωνία την πιο βαθιά πισίνα στον κόσμο. Το όνομα αυτής, θα είναι: Deepshot και η τοποθεσία της θα είναι λίγο έξω από τη Βαρσοβία, συγκεκριμένα στην πόλη Mszczonow (μην προσπαθήσεις να προφέρεις την ονομασία).

Το βάθος της πισίνας θα είναι λίγο παραπάνω από 45 μέτρα και θα έχει 47 φορές περισσότερο νερό από μία κανονική πισίνα. Επίσης, για την κατασκευή της, χρειάστηκαν 1,100 τόνοι ατσάλι. Που χρειάστηκε το ατσάλι; Μέσα στο νερό, θα υπάρχουν τούνελ που θα επιτρέπουν σε αυτούς που δεν θέλουν να βραχούν, να παρακολουθούν της προσπάθειες όσων θέλουν να φτάσουν στο πιο βαθύ σημείο.

Η θερμοκρασία του νερού θα είναι πιο ζεστή, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να βουτήξει χωρίς ειδική στολή. Θα υπάρχουν επίσης δωμάτια ξενοδοχείων αλλά και αίθουσες συσκέψεων που θα κοιτάζουν στο νερό. Αλήθεια, ποιος θα συζητούσε μια σοβαρή δουλειά, έχοντας πίσω του ένα κολυμβητή;

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!