Κινδυνεύουν σοβαρά τα season tickets

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Οι μεγάλες μας ομάδες αισθάνονται από τώρα το φόβο να χάσουν τεράστια χρηματικά ποσά, αν δεν αλλάξει το σκηνικό με την κάρτα φιλάθλου και γενικά, δεν βρεθεί τρόπος να αλλάξουν απόφαση οι φίλαθλοι εκείνοι που δεν πατούν στα γήπεδα.

Η μεγαλύτερη πηγή εσόδων αυτών των ομάδων μετά τα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι τα εισιτήρια διαρκείας. Πέρσι κατάφεραν να διαθέσουν τα διαρκείας σε ικανοποιητικό αριθμό, επειδή δεν λήφθηκε υπόψη, η πρόνοια της κάρτας φιλάθλου.

Φέτος όμως;

– Ο ΑΠΟΕΛ από τα διαρκείας βάζει πάνω από 1.5 εκ ευρώ στο λογαριασμό αφού έχει ένα μ.ο 8 χιλιάδες.
– Η Ανόρθωση ξεπερνά τις 3 χιλιάδες με περίπου ένα εκατομμύριο, έσοδα και στον ίδιο αριθμό (λίγο πιο κάτω) κινείται ο Απόλλωνας.

– Η Ομόνοια πάει στις 6 χιλιάδες (χωρίς τους οργανωμένους) με πάνω από 2 εκ. ευρώ έσοδα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!