Η ΑΕΚ καλείται σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00, Cablenet) να περάσει δύο εμπόδια για να πάρει το «διπλό»: α) της αντιπάλου της που είναι αναμφίβολα μία πολύ ποιοτική ομάδα, βρισκόμενη σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, και β) της κούρασης από την προσπάθεια στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Είναι κι ο λόγος που ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα φρεσκάρει την ομάδα του μέσω αλλαγών στον αποψινό αγώνα με την Πάφος FC, ώστε να μην φανεί, όσο αυτό είναι εφικτό, επηρεασμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Βεβαίως, η ίδια βρίσκεται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση μετά το σπουδαίο ευρωπαϊκό «διπλό» και με τη… φόρα της Ευρώπης θα κληθεί να πάρει ένα ακόμη πετυχημένο αποτέλεσμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.
Αναμένεται ότι οι αλλαγές θα… αγγίξουν όλες τις γραμμές. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, εξαιρώντας βεβαίως τον Μπρούνο Γκάμα που ούτως ή άλλως θα απουσιάσει για καιρό, με τους Κάσας, Ρόμο και Ασάντε να αποτελούν επιπλέον επιλογές, ενώ διαθέσιμοι είναι επίσης οι Ροσάλες και Φαράζ.
Μία πιθανή 11άδα, θα αποτελείται από τους Πίριτς, Ροσάλες, Γκαρσία (Εγγλέζου), Γκονζάλεθ, Μιλίτσεβιτς ή Τόμοβιτς, Λουΐς Γκουστάβο, Σανχούρχο, Γκιούρτσο, Φαράζ, Τρισκόφσκι (Άλτμαν), Λόπες.

 

Ανδρέας Βεντούρης