Εμπειρίες και άριστες εντυπώσεις

Η Ακαδημία του ΟΣΦΠ στην Κύπρο αναφέρεται στην παρουσία Κύπριων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες των Ερυθρόλευκων στο νησί μας, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη.

Αναλυτικά:

Τρεις μέρες γεμάτες εμπειρίες στο προπονητικό κέντρο του θρύλου στου ΡΕΝΤΗ και για τα πέντε παιδιά των σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ. Όλα τα παιδιά ήταν άψογοι αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Πολύ υψηλό το ΤΕΜΠΟ στο οποίο γρήγορα προσαρμόστηκαν λόγω του ψηλού επιπέδου τους. Σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου 2019 αγωνίστηκαν με τις ομάδες του ΠΑΝΙΟΝΙΟΥ.
2006:

– Ο Βαλαντης Ευριπιδου μαχητικός κ δημιουργικός βρίσκοντας κ δυο ευκαιριες για να σκοράρει. Έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Σέντερ φορ.
– Ο Μαρίνος Κωνσταντίνου έπαιξε όλο το πρώτο ημίχρονο στη θέση του κεντρικού μέσου. Ηγέτης στο κέντρο κ σταθερός σε όλο το ημίχρονο μοιράζοντας αρκετό παιχνίδι.
– Ο Ανδρεας Διονυσιου αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του δεξιού winger και με δυο δικά του γκολ καθάρισε το παιχνίδι (Τελικό 3-0). Πολυ γρήγορος κ δημιουργικός.
2008:
Ο Αναστάσης Αναστασιου κ ο Καραν Φουατ αγωνίστηκαν με την πιο μεγάλη ηλικία του 2007 καθότι το παιχνίδι τους του 2008 είχε ακυρωθεί λόγω βροχών.
– Ο Καραν μπήκε ως αλλαγη στο δεύτερο ημίχρονο σαν Σέντερ φορ δείχνοντας τις τεχνικές του ικανότητες κ χάνοντας μια κλασική ευκαιρία.
– Ο Αναστάσης σαν Μεσος στον αξωνα αγωνίστηκε κ αυτός ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, άνετος, ψυχραιμος κ σταθερος, σκοράροντας κ το τελευταίο γκολ της ομάδας του 2007 στο τελικό 7-2 εναντίον του ΠΑΝΙΟΝΙΟΥ.
Πολύ θετικά τα σχόλια όχι μόνο των προπονητών τους αλλά κ των υπευθύνων σκαουτινγκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αριέλ Ιμπαγάσα κ Γιώργου Βαΐτση.
Αναμένουμε τη συνέχεια για τα παιδια για την οποία θα μας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΡΕΝΤΗ.
Οι εμπειρίες απερίγραπτες.