ΕΠΙΣΗΜΟ: «Έδεσε» τον Παναγή

Η Ομόνοια «κρατά» στο ρόστερ της έναν γηγενή ποδοσφαιριστή με μπόλικο ταλέντο και δείχνει πως υπολογίζει πολλά στις ικανότητες του.

Οι «πράσινοι» μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσαν πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Κωνσταντίνο Παναγή.

Δείτε παρακάτω:

«ME TO TPIΦYΛΛI ΣTO ΣTHΘOΣ ΘA ΣYNEXIΣEI NA AΓΩNIZETAI O KΩNΣTANTINOΣ ΠANAΓH MEXPI TO 2023! O 24XPONOΣ ΔIEΘNHΣ TEPMATOΦYΛAKAΣ ME MEΓAΛH XAPA EXEI YΠOΓPAΨEI ΣHMEPA TO NEO TOY ΣYMBOΛAIO KAI ME ENΘOYΣIAΣMO, ΔIAΘEΣH KAI AYTOΠEΠOIΘHΣH ΠPOΣBΛEΠEI ΣE APKETEΣ ΔIAKPIΣEIΣ KAI EΠITYXIEΣ ME TH ΦANEΛA THΣ OMONOIAΣ».

Οι δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά και περήφανος που συνεχίζω σε αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση για όλες τις θυσίες που έχω κάνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα αναγνώρισε και καταλήξαμε στην επέκταση της συνεργασίας. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, το αναγνωρίζω. Συνεχίζω με στόχο να γίνομαι καλύτερος για να δίνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια», ανάφερε ο Κωνσταντίνος Παναγή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα μας σε παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Νάπα, στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και λίγο αργότερα, στις 22 Μαρτίου 2015, υπερασπίστηκε την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 89 συμμετοχές σε επίσημες αναμετρήσεις.


Σχετικές Ειδήσεις

Send this to a friend