Χάνει το υπόλοιπο, αλλά…

Ο Αντρέας Λεμέσιος πήγε στην Ανόρθωση ύστερα και από δική του έντονη επιθυμία, με τη Νέα Σαλαμίνα να μη στέκεται «εμπόδιο» στα… όνειρα του.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι αποτελεί επένδυση για το μέλλον στους «μπλε», οι οποίοι εκτιμούν το ταλέντο που διαθέτει αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή. Ο «μικρός» πήρε τρεις συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόλαβε να φορέσει σε επίσημο ματς τα «κυανόλευκα» χρώματα της νέας πρόκλησης του, παρόλο που συμμετείχε σε αποστολές.

Οι τραυματισμοί του «κτύπησαν» την πόρτα, καθώς την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε επέμβαση στο μηνίσκο, άρα θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. Αυτό το γεγονός είναι σίγουρα δυσάρεστο, ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει και αντίθετα κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο ποδοσφαιριστής θα λάβει όση στήριξη χρειάζεται από τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, και με τον ερχομό του Τιμούρ Κετσπάγια θα αξιολογηθεί πάλι, έχοντας αφήσει πίσω το δύσκολο διάστημα, και βλέποντας μπροστά με στόχο την καθιέρωση στις προτιμήσεις του Γεωργιανού, από τον οποίον σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες να φανερώσει την αξία του.

Κυριάκος Αποστόλου