Δημητρίου: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ σχολίασε τις εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε για τη συνέχεια που θα είναι άκρως συναρπαστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 από τον Κυριάκο Δημητρίου: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι στο σημείο που ήρθε η νίκη και το που βρισκόμαστε. Ήταν ένα παιχνίδι αυξημένων απαιτήσεων, αντεπεξήλθε η ομάδα και πήρε το ζητούμενο. Ήταν ξεκάθαρο ότι ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι με στόχο τη νίκη», ανέφερε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Για το επόμενο ματς κόντρα στην Ομόνοια: «Πάμε στο ΓΣΠ όπου μεταξύ των δυο ομάδων βλέπουμε ωραία παιχνίδια. Πάμε να παίξουμε με μια ομάδα που φαίνεται να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα, θα δώσουμε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για τα αγωνιστικά: «Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία από αύριο αφού σήμερα έχουμε ρεπό. Περιμένουμε τα αποτελέσματα για τον Χέφελ, όπου οι ενδείξεις δεν ήταν θετικές. Περιμένουμε τον Τέτε να ανεβάσει ρυθμούς και να δούμε αν θα είναι στην αποστολή».

Για τα θέματα προγραμματισμού: «Για αυτά τα θέματα είναι υπεύθυνος ο τεχνικός διευθυντής. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι το παιχνίδι του Σαββάτου, να κολλήσουμε 2η συνεχόμενη επιτυχία και να βάλουμε τις βάσεις για να ανέβουμε στην 3η θέση».

Για το αν έχει κατατεθεί ο φάκελος κριτηρίων: «Δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα. Επί ημερών Άντρου Καραπατάκη δεν είχαμε οποιοδήποτε τέτοιο πρόβλημα».