Πράσινη… μεταγραφολογία

Παρά το γεγονός πως η Ομόνοια βγήκε αλώβητη από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αρπάζοντας την ισοπαλία, παρουσιάζοντας και θετική εικόνα σε αυτό, η μεταγραφολογία έχει μεγαλύτερο βάρος στην επικαιρότητα των πρασίνων.

Η αντίδραση που έβγαλε το τριφύλλι μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και το γεγονός πως σταμάτησε ένα σερί ηττών στα ντέρμπι των αιωνίων, ικανοποίησε τους περισσότερους οπαδούς του. Όμως στόχος της Ομόνοιας δεν είναι να παίρνει ισοπαλίες σε ντέρμπι, αλλά να κερδίζει και να διεκδικεί τίτλους.

Έτσι, έχοντας αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού, καταλαβαίνουμε απόλυτα την αγωνία των φίλων της για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι και θα έχουν ως στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας, ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ονόματα πάνε και έρχονται, όπως αυτό του Ανσαριφάντ που ακούστηκε σήμερα (αν και Πρωταπριλιά και δεν ξέρουμε τι ακριβώς να πιστέψουμε από όσα διαβάζουμε). Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας, με τις επαφές που έχει σε Ελλάδα και Ολλανδία, θα φέρει περισσότερες «παρελάσεις» ονομάτων όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Γι αυτό συστήνεται υπομονή και εμπιστοσύνη προς τον Ελλαδίτη προπονητή, που έδειξε πως μπορεί να προσφέρει τις σωστές κινήσεις ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι…

Αντώνης Κατσαρός