Ο έλεγχος των ρεφ

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της β΄φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Κυριάκος Χριστοδούλου: Έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και κατάφερε να έχει την ίδια απόδοση στο Ε.Ν.Π-Πάφος. Σχεδόν αλάνθαστος κέρδισε εκ νέου τις εντυπώσεις ο νεαρός ρεφ που βαθμολογείται με 8.3. Λεόντιος Τράττος: Διανύει περίοδο φόρμας ο βετεράνος ρεφ. Με την εμπειρία που έχει πέτυχε απόλυτα στο ΑΕΚΑπόλλωνας. Ούτε σε μία φάση δεν αμφισβητήθηκε η απόδοση του και δικαιούται πολύ ψηλό βαθμό που φτάνει στο 8.4.

Βασίλης Δημητρίου: Ο διεθνής ρεφ τα πήγε περίφημα στο Νέα ΣαλαμίναΑΕΛ και δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του. Σωστός στις υποδείξεις του πέτυχε με τη σειρά του να έχει πολύ καλή απόδοση και βαθμολογείται με 8.3.

Γιαννάκης Αναστασίου: Κόντρα σε όσους αμφισβήτησαν τον ορισμό του στο ΑΠΟΕΛΟμόνοια πέτυχε στο έργο του. Έκανε κάποια λάθη, τα οποία όμως ήταν ασήμαντα. Κατά γενική ομολογία απάντησε με μία καλή διαιτησία και έδειξε πως όταν θέλει μπορεί να διαιτητεύσει το κάθε παιχνίδι. Βαθμολογείται με 8.4.

Νικόλας Νεοκλέους: Επέστρεψε μετά από καιρό σε καλές διαιτησίες. Ήταν το παιχνίδι ΕρμήςΔόξα, η δική του ευκαιρία για να διαγράψει προηγούμενα λάθη και τα κατάφερε αφού πέρασε από το «Αμμόχωστος» χωρίς κανένας να ασχοληθεί μαζί του. Βαθμολογείται με 8.3

Γιώργος Νικολάου: Η αποβολή του Ουζόχο ήταν η δύσκολη απόφαση του στο ΑνόρθωσηΑλκή. Συνεργάστηκε όμως με το βοηθό του (Τηλεμάχου) που είχε τον έλεγχο της εστίας της Ανόρθωσης και έδειξε την κόκκινη κάρτα. Οι υπόλοιπες του αποφάσεις ήταν σωστές και η βαθμολογία του πάει στο 8.3.