Κυριάκος Δημητρίου: «Θετικό το ισπανικό στοιχείο στην ΑΕΚ-Αναβαθμίζονται και οι Ακαδημίες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (01/04) ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι πιο βασικές του τοποθετήσεις στη Cytavision, στο Γιώργο Σαββίδη και στο συνάδελφο Πανίκο Θεοδοσίου:

Έπαιξε ρόλο η απειρία του Ιραόλα στα αρνητικά αποτελέσματα;

“Όλα έπαιξαν ρόλο. Μετά τα τρια-τέσσερα αποτελέσματα είχαμε πει ότι δεν σκεφτόμαστε να αποχωρήσει ο προπονητής. Υπήρχε συλλογική ευθύνη. Δεν έχουμε παράπονο από τον προηγούμενο προπονητή. Μας είχε κερδίσει και αυτός ο προπονητής.”

Για τους Ισπανούς προπονητές…

“Είμαστε μια ομάδα που έχουμε έντονο το Ισπανικό στοιχείο. Αυτό μας βοηθάει. Προσαρμόζονται άμεσα και ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.”

Για το κακό σερί…

“Ξεκινήσαμε καλά με τον κύριο Ιραόλα. Πήραμε το Σούπερ Καπ. Στην Ευρώπη κάναμε σπουδαία παιχνίδια. Ήρθε σ’ ένα σημείο στο πρωτάθλημα ένας συνδυασμός, η ψυχολογία μας πήρε από κάτω, αγωνιστικά προβλήματα, η κούραση που εμφανίστηκε σε πολλά παιχνίδια. Μείναμε πίσω, έγινε η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Είναι θετικό που επέστρεψε ένας άνθρωπος που τον γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Γνωρίζει τα αποδυτήρια, γνωρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάναμε την αντεπίθεση μας στο πρωτάθλημα αλλά μας έμεινε η πίκρα του αποκλεισμού.”

Για τα έργα για την Αρένα και το προπονητικό των Ακαδημιών…

“Έχουμε αναβαθμίσει την οθόνη του γηπέδου. Έχουμε δημιουργήσει νέες θέσεις για τους φιλάθλους. Θα ολοκληρώσουμε τα έργα με το στέγαστρο. Υπολογίζουμε να το ξεκινήσουμε τους επόμενους μήνες. Με αυτό θα δικαιούμαστε να αγωνιζόμαστε και στους ομίλους της UEFA. Θα ξεκινήσουμε και τα έργα υποδομής για τις Ακαδημίες. Θα είναι πολύ ωραίο. Με το που θα μπαίνεις στη Λάρνακα θα βλέπεις το αεροδρόμιο και μετά αυτό το έργο. Η Διοίκηση βλέπει και το μέλλον.”