Από αυτούς ξεκινάει…

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για μία μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ, εκεί όπου χρειάζεται το «τρίποντο» που θα τον «κρατήσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν να κρατήσουν την παράδοση με το μέρος τους, και να περάσουν για ακόμη μία φορά ένα ήρεμο απόγευμα απέναντι στους «πράσινους», οι οποίοι θα «κατέβουν» στον αγωνιστικό χώρο για να τους «ρίξουν» από την πρώτη θέση.

Ο Πάολο Τραμετσάνι και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, και καλούνται να τις αντιμετωπίσουν. Οι επιλογές του Ιταλού για το αρχικό σχήμα είναι αρκετές, ωστόσο δύο μονάδες θεωρούνται σίγουρες. Οι Νατέλ και Μούσα Αλ Τάαμαρι μπορεί να κοιμούνται ήρεμοι, καθώς όπως φαίνεται «καπάκωσαν» θέση περιμένοντας και τους υπόλοιπους. Σημαντικό στοιχείο για να έρθει το ζητούμενο στη «μονομαχία» είναι αυτοί οι δύο να αποδώσουν τα αναμενόμενα, διότι όταν «τραβούν», οι υπόλοιποι ακολουθούν.

Ο «σταρ» του ΑΠΟΕΛ σε άλλες εποχές μπορεί να μη ξεκινούσε επειδή προέρχεται από κοπιαστικές μέρες με την Εθνική του ομάδα, τώρα όμως δεν υπάρχει περιθώριο για rotation, αφού φτάνουμε στο φινάλε του «μαραθωνίου».

Κυριάκος Αποστόλου