«Θέλουμε 20.000 για τα κριτήρια»

Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Λάζος.

Πως περιμένετε και πως προετοιμάζεστε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ;
«Η προετοιμασία αρχίζει από σήμερα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Προβλήματα από θέματα καρτών δεν υπάρχουν και περιμένουμε τους διεθνείς να επιστρέψουν για να δούμε αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Από όσο γνωρίζουμε δεν έχει προκύψει τραυματισμός για τους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές και αν όλα πάνε καλά εντός της εβδομάδας όλοι θα είναι στην διάθεση του προπονητή».

Για τα συμβόλαια που λήγουν και δεν έχουν ανανεωθεί;
«Έχει αποδείξει αυτό το δ.σ. ότι είναι ιδιαίτερα προνοητικό σε όλους τους τομείς και φαίνεται και στα συμβόλαια. Το ότι μιλάμε Μάρτιο μήνα και με εξαίρεση δύο ποδοσφαιριστές οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαια, σημαίνει ότι έγινε ένας πολύ σωστός προγραμματισμός. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να κάνει υπομονή γιατί κάποια πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους. Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τους δυο ποδοσφαιριστές, εντός των ημερών θα τους γίνει οικονομική πρόταση και θα τους τεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να απαντήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση ο κάθε ένας θα τραβήξει τον δρόμο του».

Είστε έτοιμοι με το φάκελο των κριτηρίων;
«Όχι δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Έχει έρθει ένα εμπόδιο από το παρελθόν, οι 52.000 του Παναγιώτη Κουκούτσικα και κάνει αγώνα δρόμου το δ.σ. μαζί με κάποιους επιφανείς Σαλαμιναίους για να μαζευτεί το ποσό. Καλούμε και τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αγοράζοντας τον λαχνό. Μας υπολείπεται ένα ποσό περίπου 20.000 για να είμαστε συνεπής. Αυτό δεν είναι υποχρέωση του νυν διοικητικού συμβουλίου αλλά προέρχεται από το παρελθόν. Για να είμαστε δίκαιοι σωστά κέρδισε την διαμάχη ο κ. Κουκούτσικας γιατί δεν γίνεται να αφήσει κάποιος τόσο μεγάλο υπόλοιπο σε προσωπικό».