Θα βάλει τέλος επιτέλους;

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο θα προσπαθήσει να κερδίσει μετά από χρόνια και συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2013.

Πάει πάρα πολύς καιρός όπου οι φίλοι των πρασίνων έχουν να πανηγυρίσουν νίκη, και αυτό είναι κάτι που τους πληγώνει. Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Αναστασίου, ωστόσο θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να σταματήσουν επιτέλους αυτό το αρνητικό σερί που κρατά εδώ και χρόνια.

Οι Γιάννης Κούσουλος και Παναγή επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει και ο Τζιωνής ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Οι Κολοβός και Μαυρίας βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδας και αναμένονται στις προπονήσεις την ερχόμενη Πέμπτη.

Το γεγονός πως οι δυο Ελλαδίτες και ο Τζιωνής θα χάσουν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του τριφυλλιού είναι κάτι το οποίο προβληματίζει τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο θα προσπαθήσει μέσα από τις λίγες προπονήσεις που θα κάνουν να φανούν ανεπηρέαστοι.

Από εκεί και πέρα «τρέχουν» για να προλάβουν τον αγώνα οι Λόρα και Πρέτσε, ενώ εκτός θα είναι οι Κατελάρης, Χριστοφή και Ζίβετς.