Συγκλονιστική στιγμή, χειροκρότησαν τον Σπανούλη οι φίλοι του Παναθηναϊκού (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Πάνω από 700 φίλοι του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος παραβρέθηκε στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου!

Αυτός, ναι, είναι ο αθλητισμός που θέλουμε. Δυστυχώς το βιώσαμε σε ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός όπως είναι η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πάντα αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά έτυχε διαφορετικής αντιμετώπισης από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Όταν βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, πάνω από 700 άτομα άρχισαν να τον χειροκροτούν αποδεικνύοντας πως ακόμα και μετά τη μετακόμισή του στο Λιμάνι δεν ξεχνούν τα όσα πρόσφερε στην ομάδα. Μία τρομερή στιγμή. Μία στιγμή που έχει ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!